Μόνο για υπάρχοντες λογαριασμούς πελατών. Η σύνδεση με κωδικό παραμένει διαθέσιμη.
Δημιουργεί λογαριασμό πελάτη χωρίς κωδικό. Μπορείτε να ορίσετε κωδικό αργότερα μέσω επαναφοράς κωδικού.